5/31/2010

Здоровий квест

Такої атмосфери, яку створю
є для себе той, хто палить, немає в жодному суперзабрудненому промисловому центрі


31 травня до Всесвітнього Дня без тютюну Черкаський обласний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Демократичний Альянс» та Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр провів «Здоровий Квест», метою якого була популяризація здорового способу життя та формування його навиків у учасників гри.


Команди стартували о 15.00 від Драматичного театру і грали до 18.00.

Під час гри учасники переконували перехожих, що куріння є шкідливим і міняли їхні сигарети на заняття в спортивному залі. Потім цигарки були потоплені у воді.

Також квестери малювали на перехожих символи здорового способу життя, знімали на відео гру в футбол м’ячем, що знаходить біля центрального стадіону. Пояснювали курцям що куріння є шкідливим і дарували їм повітряні кульки. Команди провели флешмоб, переходячи дорогу на зелене світло, скандуючи «Зелений, зелений!».

Крім того під час квесту збиралися підписи підтримки населення щодо проекту рішення Міської ради п розширенню спектру місць, де заборонено курити. Ці підписи будуть передані міському голові міста.

На фініші команди буди нагороджені солодощами від Житомирських Ласощів, Пакетами зі смачними призами від Департаменту освіти та соціальної політики міськвиконкому, Абонементами на відвідування тренажерної зали «Дніпро Плаза Джим», купонами на гру в «Космос боулінг».

Немає коментарів:

Дописати коментар