4/24/2010

Діти взялися за благоустрій Черкас!



24 квітня 2009 року у Дитячому парку (вул. Хрещатик, 168) з нагоди відзначення Дня землі та Дня захисту навколишнього середовища відбулася акція «Внеси фарби в життя», яка спрямована на благоустрій м. Черкаси та залучення молоді до громадянської відповідальності.
Організатори заходу: Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр, ініціативна група волонтерів «Небайдужі», КП «Дирекція парків», національний волонтер ООН в рамках реалізації проекту ПРООН «Соціальна інтеграція та розвиток громадянської відповідальності молоді в Україні».
Головним спонсором заходу виступає Черкаська обласна організація Політичної партії «Нова Країна» (Блок Віталія Кличко).
Протягом акції група волонтерів - вихованців приватної арт-студії «Глорія» та Черкаської художньої школи ім. Данила Нарбута – розмалювали близько 40 сміттєвих урн, а студентки Черкаського національного університету: Василенко Анна та Голуб Руслана розмалювали стіну паркового амфітеатру.
Окрім цього під час акції силами вихованців проекту «Відкрий у собі зірку» було організовано та проведено святковий концерт.
У травні цього року парк відзначає своє 30-річчя – тож сподіваємося, що робота виконана руками дітей буде справжнім подарунком з нагоди ювілею.

Немає коментарів:

Дописати коментар